Hoe kan ik online bestellen?

1. Scrol en klik door de website heen en ontdek al onze producten. Wilt u graag advies over welke producten voor u geschikt zijn, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

2. Heeft u een product gevonden dat je wilt bestellen? Klik dan op de knop 'in winkelwagen' die bij het product staat. Ook staat er een knop 'zet op verlanglijst', hiermee kunt u een online verlanglijstje bijhouden voor producten waar u bijvoorbeeld nog even over na wilt denken.

3. Alles in je winkelwagen gestopt en wilt u  bestellen? Klik dan rechtsboven op de website op 'winkelwagen'. Nu zie je uwbestelling in een duidelijk overzicht.

4. Wilt u gebruik maken van een cadeaubon of actie? Pas deze dan toe bij 'kortingscode'. De prijs wordt direct aangepast.

5. Klik op 'bestelling afronden'.

6. U kunt nu alle gegevens invoeren zodat de bestelling goed terecht komt. Let op dat u hier geen fouten in maakt, anders komt de bestelling niet goed aan! Alle velden met een rood sterretje (*) moeten ingevuld worden, de andere velden zijn optioneel.

7. Werk van links naar rechts. Dus vul eerst u persoonlijke gegevens en adresgegevens in. Kies vervolgens de verzendmethode. Geef daarna uw voorkeur van betalen aan bij betaalmethoden. Controleer tot slot nogmaals de bestelling en vergeet niet de algemene voorwaarden te accepteren door het onderste hokje aan te vinken. Anders kan de bestelling niet gedaan worden.

8. Wanneer u op 'kopen' klikt wordt uw bestelling direct naar ons doorgezet. Ondertussen kut u de betaling doen met de methode waar u voor heeft gekozen. Heeft u gekozen voor achteraf betalen via Klarna? Controleer dan in uw Klarna account of de bestelling daar staat, u weet dan zeker dat het goed is gegaan.

9. De bestelling is nu helemaal afgerond. Uiteraard ontvangt u hiervan een bevestiging en een Track & Trace code om de bestelling te volgen in uw mailbox.