Dag- en Nachtschakeling via een Hikvision recorder (POE)

Updated 2 years ago by AlarmsysteemExpert

Na het inloggen via de webinterface gaat u onder de configuratie instellingen naar het tabblad "netwerk". Vervolgens gaat u naar "geavanceerd" en selecteert u "Overig". Hier kunt u het vinkje bij "Virtuele host inschakelen" aan zetten en op "Bewaar" drukken. Zoals afgebeeld in onderstaande afbeelding.

Nu gaat u naar het tabblad "Systeem" en klikt u op "Camerabeheer". Hier ziet u achter elke camera een http link verschijnen en hier klikt u op.

Uw browser opent nu een apart venster waar u opnieuw moet inloggen op de betreffende camera. Meestal is dit hetzelfde wachtwoord als het admin account van de recorder. Is tussentijds het wachtwoord van de recorder veranderd dan dient u het wachtwoord te gebruiken dat op de recorder stond op het moment dat u de camera aansloot.

Na het inloggen gaat u onder de configuratie instellingen naar het tabblad "Beeld". Hier treft u onder de scherminstellingen de Dag/Nacht-schakeling. Als u deze op "Dag" zet dan zal de camera niet overgaan op infrarood en blijft u kleurenbeeld houden in het donker.


How did we do?Powered by HelpDocs (opens in a new tab)