Hulp op afstand met TeamViewer

Heeft u hulp nodig bij het configureren van uw camerasysteem of alarmsysteem dan bieden wij u 1 maand na aankoop gratis support. Valt u binnen deze maand? Neemt u dan contact met ons op (tussen 9:00 -17: 00 ma t/m vrij)
Valt u buiten deze maand, dan berekenen wij 24,99 per gestart kwartier.

Bij sommige support vragen is het handig als onze support medewerker uw probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op uw computer voor kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via TeamViewer uw computer tijdelijk op afstand besturen.

TeamViewer

Om uw computer over te nemen gebruiken we TeamViewer. Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen uw computer en die van onze medewerker. Zo kan onze medewerker u computer bedienen alsof hij er zelf voor zit. Download TeamViewer hieronder om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot uw computer.

Download

Installatie

U kunt het programma na downloaden direct starten. Installatie is niet nodig. U krijgt een scherm te zien met twee belangrijke waarden:

Uw ID:

Uw wachtwoord:

Geef deze waarden door aan onze medewerker. De medewerker kan met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op uw computer. Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de supportmedewerker de verbinding en kunt u TeamViewer afsluiten. Onze support medewerkers hebben dan geen toegang meer tot uw computer.

Opnieuw verbinding maken

Voor u eigen veiligheid en privacy gebruiken we de verstrekte gegevens eenmalig. Bij een eventuele volgende sessie herhaalt u de procedure en gebruikt u nieuwe gegevens.