Instellen Modulaire Intercom.

Updated 1 week ago by AlarmsysteemExpert

Als u begint met installeren van de modulaire intercom van Hikvision, heeft u eerst de volgende software nodig:
[De IVMS 4200 3.3.0.7, dit is de nieuwe versie van de IVMS 4200.]
Zorg er altijd voor dat u de laatste firmware heeft geïnstalleerd deze vind u hier:
We hebben ook video-uitleg:

Selecteer uw buitenpost en click op add:

Vul vervolgens de naam van de post in en klik op Synchronize Time.

Doe dit ook bij de binnenpost:

Selecteer de buitenpost en klik vervolgens op het tandwiel:

Klik vervolgens System Maintenance en selecteer bij language Dutch:

Selecteer vervolgens de binnenpost en klik op het tandwiel.

Ga vervolgens naar Intercom > ID Configuration [ Zet Room NO op 1 ] [ Zet Floor NO.: op 1 ]

Vul vervolgens de tijd parameters in. Call forwarding time betekend hoe snel iets naar de app verstuurd moet worden.

Ga vervolgens naar Network > Linked network configuration. Vul vervolgens bij Main Door Station het ip adres van uw hoofd buitenpost in. Klik op Save

Meerdere buitenposten toevoegen? Ga bij de buitenpost naar Intercom > ID Configuration. Vul vervolgens bij No.: 1 ( Bij de opvolgende buitenposten vult u 2 of hoger in)

Ga vervolgens naar Network > Linked Network Configuration. Vul vervolgens bij Main Door Station IP Address het ip adres van de hoofd buitenpost in.

Meerdere binnenposten toevoegen. Ga naar Intercom > ID Configuration.Klik vervolgens op Indoor Station en zet deze op Indoor extention. Vul hier vervolgens 1 in voor de eerste extentie, er kunnen maximaal 5 extenties aangesloten worden.

Ga vervolgens naar Network > Linked Network configuration. Vul vervolgens bij Main Indoor Station IP: het ip adres van de hoofd binnenpost in.

Hik-Connect instellingen voor Hikvision intercom