Virtual Host functie

Met de Virtual Host functie kunt u de camera’s die aan de PoE van de recorder hangen benaderen via de webbrowser zonder utp kabels om prikken.
(let op, dit werkt alleen bij camera’s die al op de recorder draaien)

Log in op de recorder en ga naar de volgende settings:
Configuratie -> Netwerk -> geavanceerd -> overig

Als u deze instelling opgeslagen heeft gaat u naar: configuratie -> systeem -> camerabeheer

Nu staan er linkjes achter de camera’s en als u daar op klikt komt u op de inlog pagina van de camera (in veel gevallen heeft de camera hetzelfde wachtwoord als de recorder)
Als een camera offline is of aangeeft dat het netwerk abnormaal is, dan is deze camera uiteraard niet te benaderen.

Extra tip:
Het is ook mogelijk om deze camera’s te benaderen via het externe ip adres als u de poorten 650xx forward naar het interne ip adres van de recorder. Op deze manier kan u de instellingen van de camera benaderen, zoals belichting, dag/nacht, tegenlicht compensatie, enz.