Hikvision Camera Handleiding
(installeren)

1. Sluit de camera aan op uw router en zorg voor voeding. (POE of 12v adapter)

2. Start uw pc op en installeer SADP Tool.

3. Open SADP en vink de camera aan.

4. Vul een wachtwoord in en vink Hik-Connect aan.

5. Maak een Verificatie Code aan en klik op Confirm.

6. Vul 3 verschillende beveiligingsvragen met antwoorden in en klik op confirm (of klik op cancel om deze stap over te slaan)

7. Klik nu op activate

8. Vink nu DHCP aan, vul het wachtwoord van de camera in en klik op Modify.

9. Scroll iets naar rechts en noteer de laatste 9 karakters van het serienummer. In de meeste gevallen is dit een C met 8 cijfers erachter. U kunt deze op 2 plekken vinden.

10. Pak uw telefoon en ga naar de Play store of App Store.

11. Download de Hik-Connect app

12. Open de app, selecteer “Netherlands” en druk op het vinkje rechtsboven

13. Klik op aanmelden en daarna op “Een account registreren”

14. Registreer via uw mobiele nummer of via een email adres. En klik op beveiligingscode opvragen.

15. Open nu uw mail of sms box om de beveiligingscode in te zien.

16. Vul de beveiligingscode in en klik op volgende

17. Maak een wachtwoord aan en druk op voltooien

18. U komt nu in uw accountbeheer. Het is aan te raden om de gebruikersnaam te noteren of te onthouden. Druk vervolgens op het pijltje linksboven.

19. Ga nu naar het Plusje rechtsboven en kies handmatig toevoegen.

20. Vul hier het serienummer van de camera in en klik op de floppydisk rechtsboven.

21. Klik nu op toevoegen en voer de verificatiecode in en klik op oké.

22. Klik op volgende, voer een naam in en klik op opslaan.

23. Klik op de camera en u heeft beeld.