Hikvision Firmware update - via Webbrowser

Stap 1:
Controller welke firmware versie er op de camera/recorder staat. Een eenvoudige manier om dit te zien is met SADP.

Stap 2:
Zoek de juiste firmware op klik hier
Alleen uitgepakte bestanden kunnen gebruikt worden voor een firmware update.

Log in op de recorder/camera door het juiste IP adres in de zoekbalk in te vullen.
Vervolgens logt u in onder het admin account met bijbehorend wachtwoord.

Ga naar Configuratie -> Onderhoud en klik op “browse” om het firmware bestand (digicap.dav) op te zoeken.

Klik na het selecteren van de juiste firmware op “upgraden” om de firmware update te starten.

LET OP !! als er een verkeerde versie of een te grote stap in de firmware genomen wordt kan het zo zijn dat u een foutmelding krijgt “Firmware upgrade failed” bijvoorbeeld.
In sommige gevallen is het raadzaam om de recorder een goede reset te geven alvorens een update uit te voeren.