Camera gereset naar inactive

De camera’s die hier last van hebben dienen een firmware update te krijgen met versie 5.4.5 of hoger om dit probleem definitief te verhelpen.

Met de tool SADP kunt u gemakkelijk controleren welke firmware versie(s) er op de inactieve camera’s staat. SADP kunt u hier downloaden.

Bij software version is te zien welke firmware er op de camera staat.

Aangezien de camera inactive is, moet deze eerst actief gemaakt worden door de camera aan te vinken en een sterk wachtwoord in te vullen.

Zet vervolgens de camera weer in de juiste IP range

Wij adviseren om IVMS-4200 te gebruiken voor de firmware update.
Deze is te downloaden via deze link.

Ga in IVMS-4200 naar apparaat beheer en open de “remote configuratie” van de te upgraden camera. En ga naar “Systeem -> Systeemonderhoud -> Upgraden”