Beelden veilig stellen - Vanaf de DVR/NVR

Zorg er voor dat u de USB stick of HDD in NTFS geformatteerd is. Het kan zijn dat u met grote bestanden te maken krijgt en als de USB stick of HDD als FAT32 is geformatteerd kan dit tot problemen leiden.

Als u hier zeker van bent steekt u de USB stick of HDD in een vrije USB poort van de recorder.

Vervolgens gaat u naar het menu en selecteerd u “Exporteren”

Dan selecteert u de camera’s waarvan u de beelden wilt exporteren naar de externe opslag. Ook vult u hier het tijdsbestek in waarvan u de beelden gaat exporteren. En klik vervolgens op “Zoeken”.

Selecteer de clips die u wilt exporteren, of als u een volledige backup wenst klikt u op “Alles exporteren”.

Selecteer de locatie op de externe opslag om de beelden naartoe te exporteren.

Kies vervolgens de optie “Video en log” en klik op OK

Nog een andere methode kan de volgende zijn:
Ga in het menu naar “Afspelen”

Selecteer vervolgens de camera en de scene die u wilt backuppen en klik op afspelen. (u doet er verstandig aan om het afspelen een aantal seconden voor het begin van de scene te starten)

Klik vervolgens op het schaartje “Start clipping” om het beginpunt van de scene aan te geven.

En aan het einde van de scene klikt u nogmaals op het schaartje om het einde van de scene te bepalen.

Daarna klikt u op “Bestandsbeheer” om de scene te exporteren.

Selecteer de eventuele meerdere clips en druk op “Exporteren”.

Selecteer de opslag folder en klik op Exporteren.