Hik Connect App algemene uitleg

Download de Hik Connect app in de Play Store of App Store.

Als u de App voor de eerste keer opstart kunt u inloggen of een account aan maken.

Vul uw gebruikersnaam en Wachtwoord in en klik op aanmelden.

Als u nog geen account heeft kunt u op: “Een account registreren” drukken.

Selecteer de gewenste registratie optie en vink “Lezen en accepteren” aan om verder te gaan met de aanmeld procedure.

Selecteer het land waar u zich bevind

Geef een geldig E-mail adres op, dit wordt uw gebruikersnaam

Vul vervolgens de verificatie code in die u per mail heeft ontvangen en druk op “Volgende”

LET OP ! de verificatie code is maar 30 minuten bruikbaar.

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord op en druk op “Voltooien” om uw account aan te maken.

Log vervolgens in met uw account

Om een camera toe te voegen drukt u op “+”

Scan vervolgens de QR code op het Hikvision apparaat.

Als de camera of recorder toegevoegd kan worden ziet u het scherm hiernaast.
Druk op “Toevoegen” om de camera of recorder aan uw account te koppelen.

Ter bevestiging ziet u dit scherm.
Maak daarna de keuze of u nog een apparaat toe wil voegen, of “Voltooien” als u klaar bent.

Om de beelden te bekijken drukt u op het grijze vlak onder de camera naam.

U kan nu de beelden van de camera of recorder bekijken.