Upgraden Dahua binnen en buitenpost intercom

Met de configtool (GEBRUIK VERSIE 3.21)  (windows!) is het mogelijk om handmatig in te loggen. Klik hiervoor op LOGIN:

Dan poort 3800 invullen. Vergeet ook niet het juiste IP adres in te voeren:

Nu is het mogelijk om de firmware te laden en te versturen:

Na een upgrade altijd de intercom defaulten via "System config > Lokale configuratie > Configuratiebeheer", dit kan door het drukken op de "Alles standaard" knop.

LET OP: Altijd de Villa en Small-Appartment Binnen en Buitenpost updaten naar zelfde release datum