Beelden veilig stellen - via iVMS-4200

iVMS-4200 is hier gratis te downloaden

Selecteer eerst de plaats waar u de beelden wilt opslaan.
Ga hiervoor naar “Tools -> System Configuration -> File” en vul bij de bovenste locatie de plaats in waar u de beelden wilt opslaan.

Ga naar Remote Playback en selecteer het tijdsbestek waarin u de beelden wilt back-uppen.

Klik hierna op OK.

Ga vervolgens naar de juiste scene en druk op “Record”

En als de scene voorbij is drukt u wederom op de rode Record knop.
Deze clip is dan op de pc opgeslagen.

Een andere methode die u kan gebruiken, zeker als het om een langer tijdsbestek gaat is de volgende IVMS-4200 optie.
Klik onderop het scherm op het download icoontje en selecteer “Download by Date”. Vul vervolgens de begin en eind tijd in en klik op Download. (de balk achter de datum zal gaan lopen)

Een andere optie kan hier ook “Download by Files” zijn.
Selecteer de “blokken” die u wilt hebben en klik vervolgens op Download.