Beelden veilig stellen - via Webbrowser

Houd er rekening mee dat u alleen een browser kan gebruiken die de plugin/web components ondersteund. (dit varieert).

Log in op de recorder door het juiste IP adres in te vullen in de browser.
Ga vervolgens naar “Configuratie -> lokale -> instellingen gegevens bestand” om de locatie te selecteren waar de beelden opgeslagen moeten worden.
Klik vervolgens op “Afspelen” en daarna op de download knop

Hierna zal er een nieuw venster worden geopend.

Dan maakt u de keuze uit “Alle Types, Continu, Alarm, Beweging, Gebeurtenis”. Selecteer een start tijd en een eindtijd en klik op “Zoek”.
Dan kunt u de blokken aan vinken welke u wilt opslaan.
Klik vervolgens op “Downloaden” om de bestanden naar uw pc te kopiëren.

Nog een methode via de Webbrowser kan “clipping” zijn.
U speelt de scene af en tijdens het afspelen geeft u een start punt (begin van de opname) met het schaartje. Is de scene voorbij klikt u nogmaals op het schaartje.

Deze clip is ook weer terug te vinden in de ingestelde folder op de pc.